Vår samarbeidspartner Uni Micro AS

Uni Micro AS er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon. Vi leverer det komplette økonomisystem Uni Økonomi®. Uni Micro AS legger vekt på innovasjon, forenkling av rutiner, den nyeste teknologien, og ligger helt i forkant når det gjelder systemutvikling.  Dette nyter våre kunder godt av ved å alltid ha et moderne og oppdatert regnskapsprogram.

 

Uni Micro AS har hovedkontor i Modalen og har etablert avdelingskontorer i Oslo, Bergen, Haugesund, Trondheim og Stavanger. Vi har nesten 6.000 kunder og over 30.000 brukere.

I 2014 ble Uni Økonomi kåret til Norges beste økonomisystem av PC World for femte år på rad av PC World Norge. 

"Vi er imponert over utviklingstakten i Uni Økonomi og i Uni24 spesielt. Selv de aller minste systemene får nå funksjoner som bare store selskaper har hatt tidligere. Uni Økonomi med Uni24 vokser raskt og er definitivt et system for fremtiden" - PC World 2014


Tjenester og produkter 
Uni Micro AS tilbyr ulike produkter og tjenester som kan benyttes av regnskapsbyråer og deres klienter. 

Uni 24 
Uni 24 er Uni Micro AS sin storsatsing på web.  Med Uni 24 kan byråene gi klienter tilgang til å oppdatere egne data og få oppdatert status på sin økonomi. Klientene får gode løsninger både for ansatte som er mye på farten og for ansatte som kun av og til trenger tilgang til systemet. 

Systemene er sømløst integrert gjennom en egen synkronisering som sikrer at dine data er oppdatert når du trenger det. Vi har i dag lansert følgende moduler på Uni 24: Tilbud, Faktura, Dokument, Ledelsesinfo, Regnskap og Fakturagodkjenning. 

Uni 24 Tilbud 
I denne modulen kan klientene opprette tilbud som kan sendes direkte til mottaker på epost. Ved hjelp av telefonkatalogen 1880 kan kunder enkelt opprettes og kontaktinfo kan fylles inn. Modulen gir brukerne tilgang til bedriftenes kunde- og vareregister. Tilbud som får aksept kan enkelt overføres til Uni 24 ordre og Uni 24 Faktura. 

Uni 24 Ordre
Dere får tilgjengelig alle kunder og varer fra Uni Økonomi V3 og kan benytte de til å opprette ordre som både kan skrives ut og sendes på epost. Videre kan dere selv opprette nye varer og kunder og med integrasjon mot telefonkatalogen 1880 sikrer bedriften god kvalitet på kundeopplysningene. Ordrene som opprettes kan merkes som klar til fakturering eller overføres direkte til Uni 24 Faktura.

Uni 24 Faktura
Uni 24 Faktura er vår mest brukte modul på Uni 24 med nærmere 1000 brukere. Her får dere i tillegg til tilsvarende muligheter som Uni 24 ordre og Uni 24 Tilbud muligheten til å føre inn- betalinger, krediteringer og verktøy for å følge opp faktura ved hjelp av en egen purringstjeneste.

Uni 24 Dokument
Denne modulen gir dere som kunde mulighet til å bruke regnskapskontor som deres fakturasentral. Det opprettes en egen epostadresse hvor dere kan sende inngående faktura. 

Dokumentene vil være tilgjengelig fra både fakturamottak og bilagsregistrering. Sammen med EHF kan vi nå tilby kundene en komplett løsning for elektronisk håndtering av inngående faktura.

Uni 24 Ledelsesinfo
Denne modulen er spesialdesignet for å gi enkle oversikter og tall for deres økonomiske status. Modulene inneholder blant annet grafisk presentasjon av utvikling for tilbud, ordre, faktura, nøkkeltall med objektiv vurdering og grafisk fremstilling av deres resultat og balanse med sammenligning av tidligere år.

Uni 24 Regnskap
Et veldig godt alternativ for dere som ønsker å sjekke regnskapsrapporter eller se nærmere på enkelte kontoer.

Uni 24 Fakturagodkjenning
Ved hjelp av flyten i Uni Økonomi V3 og Uni 24 Fakturagodkjenning kan dere i samarbeid med oss skreddersy en løsning for håndtering av inngående faktura. 

Vi kan tildele faktura til deres ansatte som får fakturaene tilgjengelig på Web eller mobil. Her vil den som skal akseptere se sine faktura til godkjenning, hvilke faktura som tidligere er godkjent i tillegg kunne følge historikken på hver enkelt leverandør før fakturaene godkjennes.

Avanserte behov
Om det er behov for mer avansert funksjonalitet så tilbys det en rekke andre løsninger med Uni Økonomi. Løsningene oppdateres mot klientenes regnskap hos regnskapsbyrået. 

Logistikk
Dere kan lage egne bestillinger, kjøre avansert ordrebehandling og ha tilgang til en logistikkløsning direkte mot dere. I tillegg kan de knytte til håndterminaler for blant annet varetelling.

Butikk
Med butikkdataløsningen kan dere kjøre i deres butikker. Tallene oppdateres automatisk mot Uni Økonomi hos dere. Touchkasser, strekkodelesere og kvitteringsskrivere kan kjøres mot løsningen.

Dere kan få muligheten til å drive nettbutikk som oppdateres direkte mot løsningen. En enkel konfigurator gjør at nettbutikken kan settes opp på kort tid. Butikken har ulike betalingsløsninger tilgjengelig og oppdateres automatisk mot Uni Økonomi.

Hjemmeside
Dere kan konfigurere egen hjemmeside. Med Uni Hjemmeside som plattform kan dere også utvide med moduler for å sende nyhetsbrev eller tilby kurs og møtebooking. I tillegg kan de også lage et intranett eller ekstranett om dere skulle ønske det.

Prosjekt
Uni Contracting er løsningen for de som ønsker å holde orden på økonomien i sine prosjekter. Inntekter, kostnader og timer registreres løpende på prosjekter og man kan holde seg løpende oppdatert på status.  Til løsningen kan det knyttes håndholdte enheter i felten. Fra kontoret kan medarbeiderne fordeles ut på prosjekter og de kan enkelt omplasseres over til andre prosjekter. Ute i felten kan timer registreres, varer bestilles, skjemaer fylles ut og bilder tas for dokumentasjon.

Abonnement
En avansert abonnementsmodul ligger i Uni Økonomi. Denne kan vi tilby dere. Den kan håndtere mange typer repeterende faktura med løsningen som brukes av mange ulike bransjer.

Kurs, bistand og kundesenter
Vi tilbyr kurs og nettkurs for våre kunder. Videoer som viser ulike funksjoner i systemet kan lastes ned via vår hjemmeside. Videre er vårt kundesenter behjelpelig med support via telefon og mail.
Levert av